Nature Layer 60x60 Tuintegel Roestig/Zwart inspiratie

Karel Gustin March 25, 2023

De 60x60 terrastegel behoort tot de populaire tegels van Kijlstra. Het formaat van deze tuintegel geeft een ruimtelijk effect, waardoor uw tuin groter lijkt. Kortom, een tegel geschikt voor elke tuin.

De Nature top behoort met zijn kleurechte deklaag tot de top-lijn van Kijlstra. Deze deklaag bevat kleurechte mineralen en is gehydrofobeerd en gecoat. Hierdoor is het product waterafstotend en de kans op kalkuitbloei kleiner. Bij het juiste onderhoud blijven ze lang mooi. Daarnaast liggen de stenen en tegels door de minimale facetronding optisch strak tegen elkaar aan.

De Nature top 60x60 tegel is verkrijgbaar in de dikte 5 cm. Hiermee is deze tegel geschikt voor tuin en terras. Daarnaast kan deze tegel in combinatie met tegeldragers ook gelegd worden op een dakterras.

de nature layer tuintegel 60x60 van kijlstra

In deze prachtige foto kun je zien hoe de "roestige/zwarte" kleur van de tegel een mooie toon zet in de tuin. De kleur van de tegel steekt af tegen het gazon en de kleuren van de omringende accessoires en tuinproducten sluiten aan bij het kleurenpallet. 

Door gebruik te maken van vlakken en variatie in kleur of product kunt u het beste en mooiste resultaat halen uit uw tuin. 

Als tip kunt u voor uw eigen tuin een kleurenpallet maken. Dit houdt in dat je een schijf maakt met bijvoorbeeld 5 kleuren die allemaal bij elkaar passen (ook makkelijk te vinden op internet) en hier op pas je de kleuren in je tuin aan. Zo weet je dat je altijd de juiste kleur keuzes maakt en zorg je dat aan het einde van de renovatie de hele tuin bij elkaar past.

Genereer je eigen kleurpallet op deze website: https://coolors.co/

Vind deze prachtige tegel hier: Nature Layer Roestig Zwart 60x60 Tuintegel

TERUG NAAR BOVEN